A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Інтерактивний освітній простір в Агрономічненській школі

Дата: 17.01.2022 16:55
Кількість переглядів: 171

Важливою запорукою ефективного та цікавого освітнього процесу в рамках реалізації державної Концепції «Нова українська школа», є створення школи, в якій хочеться вчитися, де здійснюється мотивація до навчання та розвитку, панує атмосфера взаємоповаги до учнів та вчителів. Новий освітній простір – чудовий шанс дати волю власній фантазії та створити освітнє середовище своєї мрії, в якому буде зручно і дітям, і вчителям.

Нова українська школа в закладах загальної середньої освіти Агрономічної сільської ради працює на засадах особистісно-орієнтованої моделі освіти, максимально враховує права дитини, її здібності, потреби та інтереси, цим критеріям повинен відповідати й освітній простір.

Одними із передовиків пілотування нового стандарту базової освіти Нової української школи  є наша Агрономічненська школа, яка вже п’ятий рік поспіль впроваджує нові технології навчання. В цьому році вперше учні пілотних двох класів НУШ перейшли у середню школу (5 клас), а тому виникла необхідність в осучасненні кабінетів старшої школи, що відповідатимуть вимогам освітньої реформи.

Організація освітнього простору навчальних кабінетів потребує широкого використання нових IT-технологій, мультимедійних засобів навчання, оновлення навчального обладнання.

     14 січня 2022 року сільський голова Сергій Сітарський, заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Тетяна Закревська та начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Олександр Грустілін, вручили Агрономічненській школі придбані за виділені із місцевого бюджету (як залишок освітньої субвенції 2020 року) кошти на суму 197 850 гривень 4 інтерактивні дошки та 5 мультимедійних проекторів, сучасний плазмовий телевізор діагоналлю 55”.

     Окрім цього, Агрономічненська школа раніше отримала також сучасне навчальне обладнання: цифровий мікроскоп, ламінатор, багатофункціональні пристрої, ноутбуки, документ-камери тощо.

        Сподіваємося, що придбане обладнання, сприятиме покращенню якості надання освітніх послуг та стимулюватиме інтерес учнів до навчання і пізнання.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень