A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

У громаді відбулись заходи з нагоди Дня Соборності України

Дата: 22.01.2022 13:19
Кількість переглядів: 130

Щорічно 22 січня український народ святкує День Соборності України, день проголошення Акту возз’єднання Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році.

Цього дня український народ реалізував своє багатовікове прагнення жити у соборній державі, яке втілилося у підписанні Акту Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки.

День Соборності – це нагадування для всіх українців про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель, а сила народу – в єдності людей. І особливо тепер нам потрібно про це пам’ятати. Лише в єдності дій та соборності душ ми можемо досягти величної мети – розбудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України, забезпечення добробуту нинішніх і наступних поколінь українців.

Аби вшанувати пам’ять борців за незалежність України,  сільський голова Сергій Сітарський  та заступник сільського голови Тетяна Закревська, голова Ветеранської організації Агрономічної територіальної громади Олександр Ковальчук та представники Центру культури та дозвілля поклали квіти до Пам’ятного знаку Небесної Сотні та Героям АТО у селі Агрономічне і Меморіалу Слави в селі Бохоники.

Хай прагнення, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення спільної мети – розбудови, процвітання соборної, незалежної, могутньої, демократичної України.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень