A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Змагання з баскетболу серед шкіл громади

Дата: 02.02.2022 11:29
Кількість переглядів: 151

Не останнім  напрямком з виконання Програми розвитку фізичної культури і спорту та Плану заходів з реалізації Національної стратегії з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація» у Агрономічній громаді є підтримка, розвиток та відкриття нових напрмяків з видів спорту, для функціонування яких існує певна матеріально-технічна база на території нашої громади. У минулому році матеріально-технічна база спортивних залів і кімнат у закладах загальної середньої освіти значно поповнилася на загальну суму 230 тис. грн., що дає змогу проводити шкільні чемпіонати і змагання з новим, якісним, сучасним спортивним інвентарем, який наявний в достатній мірі.
У рамках проведення Спартакіади школярів 2021-2022 навчального року 28 січня в спортивному залі  Агрономічненської СЗШ І-ІІІ ступенів  відбулися і змагання з баскетболу 3*3 серед юнаків та дівчат, у яких взяли участь  по чотири команди з кожного закладу загальної середньої освіти Агрономічної територіальної громади. Ігри проходили за олімпійською системою. У результаті напруженої та змістовної спортивної боротьби:
-    серед хлопців 2005 року народження: перемогу здобула команда Агрономічненської школи, друге місце у команди Медвеже-Вушківської школи, третє – у команди Ільківської школи.
-    серед хлопців 2008 року народження: перемогу здобула команда Бохоницької школи, друге місце у команди Агрономічненської школи.
-    серед дівчат 2005 року народження: перемогу здобула команда Ільківської школи, друге місце у команди Медвеже-Вушківської школи, третє – у команди Агрономічненської школи.
-    серед дівчат 2008 року народження: перемогу здобула команда Бохоницької школи, друге місце у команди Агрономічненської школи, третє – у команди Ільківської школи.
Команда-переможниці та їх гравці були нагороджені грамотами та дипломами.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень