A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Вечір пам'яті Героїв Небесної сотні

Дата: 21.02.2022 12:52
Кількість переглядів: 227

Майдан - символом боротьби та утверджень прагнень до європейських цінностей у споконвічно Європейській державі. І за цю боротьбу, за нашу з вами свободу й оновлення країни заплачено страшну ціну: своє життя віддали найкращі. І більшість з них – молоді і сильні. Ті, що тільки починали жити…

20 лютого у Медвеже-Вушківській філії Центру культури та дозвілля Агрономічної сільської ради відбувся вечір пам`яті Героїв Небесної сотні. Усі присутні, переглядаючи виступи учасників самодіяльності та спостерігаючи за відеокадрами Революції гідності, мали змогу пригадати хронологію кривавих подій 2013-2014 років, коли об’єднані поривом духу, люди встали за волю боронити ті страшні дні, години, хвилини, які відбувалися в Києві на Хрещатику... від перших мирних протестів студентів у столиці та брутального їх розгону із жахливими побоями.

 Аматорські колективи Будинку культури під керівництом Каченюк Вікторії та Кашраби Олени у своїх тематичних виступах висловили слова шани людям, які поклали свої голови за наше майбутнє. Хвилиною мовчання згадали всіх полеглих.

Очільник громади Сергій Сітарський з сумом, пригадав тривожні, сповнені героїзму, події та наголосив на тому, що зараз наше суспільство теж переживає нелегкі часи, які потребують стійкості духу, єдності та мужності.

На вечері пам'яті також була представлена тематична виставка "Час плине, а пам'ять лишається" присвячена"Небесній сотні" - синам України, учасникам Революції гідності, які відійшли у вічність зарадити світлого майбутнього нашої держави.А сьогоднішні герої, які тримають оборону на сході країни потребують нашої уваги, любові, підтримки. Прапор, який жителі села отримали від волонтерів-атовців бережуть і пишаються своїм маленьким вкладом в підтримку воїнів АТО.

Революція Гідності змінила не тільки країну, вона змінила кожного з нас. Ми навчилися брати на себе відповідальність, навчилися бути небайдужими. Для нас є святим обов’язком вшанувати Героїв та не зрадити ідеали Революції Гідності. Схиляємо голови перед тими, хто ціною власного життя відстояв європейське майбутнє для кожного з нас.

Герої не вмирають! А живуть в наших душах, торкаючись найтонших струн наших сердець. Хай пам’ять всіх невинно убитих згортує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі. Слава Україні!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень