A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

День пам'яті та примирення в громаді

Дата: 08.05.2022 17:29
Кількість переглядів: 101

8 травня в Україні і в світі відзначають День пам'яті та примирення, вшановуючи пам'ять загиблих у Другій світовій війні 1939-1945 років.

У цей день ми разом з країнами Західної Європи, США увічнюємо пам’ять про загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності, скоєних у роки війни. Символом пам’яті жертв війни став червоний мак який з одного боку уособлює квітку маку, з іншого – кривавий слід від кулі.

Цьогоріч в зв’язку з повномасштабною війною путінського режиму масових заходів, урочистих мітингів, концертної програми не було. Але Агрономічна громада  приєднується до світової спільноти і схиляє голови в пошані і скорботі за всіма полеглими на нашій Україні у ті страшні роки лихоліття.

Керівництво громади, депутати разом з працівниками вшанували пам’ять загиблих у Другій світовій війні хвилиною мовчання та покладанням квітів до  пам’ятників .

Ми пам’ятаємо наших ветеранів, військовополонених, дітей війни та всіх  цивільних, які постраждали від бойових дій. Ми пам’ятаємо, якою страшною трагедією для українців була Друга Світова війна. Ми пам’ятаємо, що той, хто захищає свою землю, завжди перемагає. Ця пам'ять робить нас сильнішими. Вона – запорука неминучості нашої перемоги сьогодні!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень