A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Привітання зі святом Останнього дзвоника !

Дата: 27.05.2022 10:01
Кількість переглядів: 133

Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки!

Від  імені відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради  щиро вітаю всіх зі святом Останнього дзвоника!

Країна знань перегорнула іще одну свою сторінку. Останній дзвоник сповіщає про літні канікули для школярів та відпочинок для  учителів.

Наше життя - річ мінлива. Минулого року через ситуацію з пандемією коронавірусу вперше в історії останній дзвоник пройшов у скромному форматі для учнів 4,9 та 11-х класів. Сьогодні ж, над нами нависла ще одна «хмара» - війна, тому останній дзвоник цьогоріч також пролунає для вас усіх онлайн.

Як стрічка кіно, закінчився шкільний рік в онлайн форматі. Цей навчальний рік зробив нас дорослішими, серйознішими, подарував нам впевненість у своїй національній важливості та єдності. Але ж якою ціною? Пам’ятаймо це.

Особливі вітання - нашим випускникам. Відсьогодні ви йдете у доросле життя, де  на вас чекають нові дороги та нові досягнення. Саме вам будувати не лише  своє майбутнє, а й розбудовувати нашу країну. Отримані знання - це ваше безцінне багатство, яке слугуватиме вам усе подальше життя. Бажаю, щоб кожен з вас зробив правильний вибір у житті, здійснив свою мрію.  Завжди пам’ятайте: ваші батьки, учителі, громада та держава покладають на вас великі сподівання. Ваші успіхи стануть найвищою винагородою для нас.

Мої вітання та подяка - батькам, педагогам, наставникам та вихователям. Саме ваша невтомна праця та підтримка наших дітей стали запорукою їх успіху протягом цього року, фундаментом впевненості у майбутньому. Бажаю усім вам міцного здоров'я, творчих успіхів і відкриттів, вагомих здобутків у всіх задумах та починаннях.

Нехай  цей хвилюючий дзвоник пролунає у кожному серці вірою у завтрашній день!

 

З повагою, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради Олександр Грустілін.

 

СЛАВА УКРАЇНІ!!!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень