A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

66 обдарованих учнів шкіл Агрономічної територіальної громади отримали стипендії

Дата: 31.05.2022 11:26
Кількість переглядів: 110

Підтримка освіти — пріоритет для громади. 26 травня 2022 року у стінах шкіл Агрономічної територіальної громади відбулося нагородження учнів, що стали переможцями та призерами Всеукраїнських олімпіад, Міжнародних, Всеукраїнських конкурсів, фестивалів, турнірів, спортивних змагань та  вручення їм стипендій від обласного депутата Олександра Масленнікова, який вже багато років підтримує обдаровану молодь.

«У нас в громаді  є пріоритетом підтримка обдарованих дітей і ми маємо честь дякувати тим, хто багато вчиться і має хороші результати у навчанні. До кожного диплому та грамоти відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради ще вручається грошова винагорода – стипендія. У цьому році до нагородження подано 66 школярів», — зазначила заступник сільського голови Тетяна Закревська.

«Для мене велика честь дякувати вам, бо ви є найкращі. Я розумію, що ви знаєте, що з цими коштами робити, де їх потратити. Ми будемо більше знаходити можливостей, щоб вас підтримувати, а ви вчіться. Бажаю усім успіхів» - звернувся до талановитої молоді обласний депутат Олександр Масленніков.
Дякуємо Олександру Георгійовичу за підтримку освіти Агрономічної територіальної громади.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень