A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Вітання для матусь підготували гуртківці Агрономічного центру культури та дозвілля

Дата: 09.05.2022 12:28
Кількість переглядів: 113

"Мама - перше слово, головне слово в кожній долі" - саме так починається пісня, яку знають всі діти України. Мама - найважливіша і близька людина в нашому житті, яка завжди знає, що ми відчуваємо, і підтримає у скрутній ситуації. День матері, який відзначається у травні - хороший привід обійняти маму і подякувати їй за все.
Офіційно у всьому світі цю подію відзначають 13 травня, а в Україні вітають матерів у другу неділю травня, так у 2022-му році свято випадає на 8 травня.
Вихованці гуртка з декоративного мистецтва "Умілі ручки" Агрономічного центру культури та дозвілля також долучилися до відзначення цього прекрасного свята і виготовили квіткову листівку щоб привітати своїх матусь з Днем матері.
У цей день хочеться сказати спасибі всім мамам на планеті за найкращий подарунок - життя! Дорогі наші мами, вітаємо вас з Днем матері і бажаємо душевних сил, життєвої мудрості, ангельського терпіння, жіночого щастя, взаємної любові і домашнього затишку. Спасибі вам, рідні, за те тепло, ніжність, ласку і турботу, які ви так щиро нам віддаєте. Бажаємо вам, наші дорогі, завжди і скрізь відчувати себе потрібними і коханими
.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень