A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Напередодні Великодніх свят в Агрономічній громаді пройшло чимало цікавих та креативних заходів

Дата: 26.04.2022 11:43
Кількість переглядів: 100

Весна в Україні. Воскресає природа, воскресає життя. Очікуємо на найвеличніше свято християн - Великдень. І беруться українці за прадавнє мистецтво розписування писанок — символу Великодня, символу Весни, символу Вічності життя.

Так, напередодні Великодніх свят в Агрономічній громаді пройшло чимало цікавих та креативних заходів.

А саме - в Агрономічному центрі культури та дозвілля відбулась виставка писанок під назвою «Як Великдень на дворі, то й писанка на столі». На виставці були представлені писанки, виконані в традиційних техніках розпису.

У Медвеже Вушківській філії Агрономічного центру культури та дозвілля відбувся майстер-клас з писанкарства для жителів села та внутрішньо-переміщених осіб. Присутні відкрили для себе красу української культури, ставши учасниками майстер-класу з розпису писанок, який провела майстриня Добрянська Вікторія Володимирівка.

Учасники заходу знайомилися з символами на писанці, значенням кольорів, дізналися про сакральне значення писанки, також розписали власну писанку, а дехто навіть дві. Всі одержали задоволення та позитивні емоції.

В Бохоницькій філії Агрономічного центру культури та дозвілля 20 квітня, відбувся майстер- клас по виготовленню Великодніх писанок, "Христос Воскрес - Воскресне Україна" в якому взяли участь майстри з сіл Гавришівка, Великих Крушлинець та Малих Крушлинець, Писарівки, Щіток, Вінницьких Хуторів, м. Вінниці та бохоничани.

В бібліотеці Горбанівкої філії Агрономічного центру культури та дозвілля відбувся майстер клас "Великодня саморобка". В заході взяли участь учасники гуртка декоративного мистецтва та діти тимчасово переміщених осіб. Майстер клас провела керівник гуртка Панасюк Олена. Діти із задоволенням виконали колективну композицію використовуючи в роботі підручні матеріали. Доповненням до заходу стала виставка "Пасхальна веселка".

#КультураВінниччини

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень