A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Фабрика талантів в с. Бохоники

Дата: 15.06.2022 13:49
Кількість переглядів: 132

15 червня в Бохоницькій філії ЦКіД  для дітей різновікових категорій, за підтримки  депутата обласної ради Маслєннікова О.Г. та  сільського голови  Сітарського С.М., відбулось дитяче свято, в якому взяли участь діти села Бохоники, серед яких діти ВПО, діти військовослужбовців, діти інвалідів  та діти з багатодітних сімей.
 Свято влаштували представники ГО Академія Національних Традицій Фабрика  Талантів в рамках проекту «АНТ Поруч» за підтримки БДФ «Юнісеф».
            Свято розпочалось з веселої рухливої розминки, яка зарядила діток  гарним    настроєм та бадьорістю, яку провів хореограф Артем Мовчан. Потім до діток звернулись Олександр Георгійович та Сергій Миколайович, які привітали дітей, побажали їм гарно провести час і отримати подарунки.
           Засновники фонду Пілманіс Людмила Василівна та  Стінянська Тетяна Миколаївна познайомили дітей з локаціями, на яких проходитимуть майстер-класи та заняття з тренерами.
            Згідно вікових категорій дітки займались майстер-класами в локаціях:
-    Художнє  мистецтво –  малювання акрилом під керівництвом  художниць Наталії Гандзій та Марії Мінкіної;
-    ужитково-прикладне мистецтво, де виготовляли  м’які іграшки під керівництвом власниці  приватної школи творчості Олени Ракицької; 
-      приготування їжі «Веселий кухар». Тут дітки мали можливість самостійно випікати вафельки та куштувати їх;
-    Арттерапія – локація, в якій з допомогою  бесід та тренінгів було забезпечено ресурсне коло підтримки для батьків, приділялась увага здоров’ю дітей,  їх розвагам, всебічному розвитку та підтримці; 
-    дитячий майданчик для малечі «Монсессорі», де дітки за допомогою дидактичного матеріалу розвивали дрібну моторику, займались ліпленням та малюванням, проводились експерименти по розвитку їх  розумових здібностей, тренер Олександр Музика, переможець Всеукраїнської олімпіади з педагогіки.
          По закінченню занять дітям були вручені подарунки.
       Діти і батьки були дуже задоволені проведенням такого заходу, дякували  організаторам та тренерам, запрошували невдовзі знову відвідати наше село.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень