A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Фабрика талантів с. Медвеже Вушко

Дата: 22.06.2022 20:53
Кількість переглядів: 106

Сьогодні, 22 червня в Медвеже Вушківській філії Агрономічного центру культури та дозвілля, за сприяння сільського голови Сергія Сітарського представники ГО " Академія Національних Традицій "Фабрика Талантів" в рамках проекту «АNT Поруч» за підтримки БДФ «Юнісеф» влаштували для діток села Медвеже Вушко ще один день позитивних емоцій та незабутніх вражень, адже у воєнний час дуже важливо, щоб діти продовжували всебічно розвиватись і відволікатись від негативних подій та емоцій.

Дитяче свято розпочалося із енергійної руханки, яка зарядила усіх позитивними емоціями та зігріла усіх у цей прохолодний літній день. В роботі із психологом дітки навчились відкриватись, підвищувати самооцінку, знаходити друзів та контролювати емоції. На локації «Музикування» усіх було познайомлено із основами музичної грамоти та цікавими музичними інструментами. Приємною несподіванкою для кожної дитини став «Вловлювач снів», виготовлений власноруч на локації декоративно-прикладного мистецтва.

По закінченню свята усі дітки в подарунок отримали не тільки гарний настрій, а ще брошурки та смачні смаколики. Дитячий сміх та наповнені радістю очі — наша надія на мир та мотивація на щасливе майбутнє.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень