A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Олімпійський урок зі стрільби до дня Конституції України на базі Бохоницької школи

Дата: 29.06.2022 11:48
Кількість переглядів: 110

В нашій державі реалізовується Національна Програма "Здорова_Україна", в якій чітко окреслені спортивні пріоритети для формування здорової нації, розвитку фізичної активності та фізичної культури у дітей. Одночасно маємо дбати про військово-патріотичне виховання молоді для захисту цілісності території України.
28 червня на базі спортивної зали було проведено олімпійський урок з кульової стрільби для дітей Бохоницької школи в Агрономічній сільській громаді. Участь у заході взяли сільський голова Сергій Сітарський, депутат обласної ради Тетяна Каменщук та начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради Олександр Грустілін. 
Найкращі тренери Вінницької обласної дитячо-юнацької спортивної школи - Леонід Іванов, т.в.о. директора спортивної школи, Франчук Анна, тренер-викладач, майстер спорту України та Щерба Наталя, тренер-викладач стрільби, розповіли про недавні олімпійські перемоги наших відважних спортсменів, ознайомили з основами стрільби з пневматичної гвинтівки, навчали заряджати гвинтівку, прицілюватися та вести вогонь, а також звернули увагу на основні недоліки у поводженні з гвинтівкою та шляхи їх усунення. 
Кожна зброя має свої особливості, вимагає усвідомлення та чіткого контролю практичних дій, взаємодії думок, тіла та рухів. 
Змагальна стрільба — це, здебільшого, ментальна гра. Це вимагає збалансованості, самовідданості і сильного бажання потрапити в ціль мішені. 
Дякуємо тренерам за гарно проведене заняття, адже саме Ваші точні вміння та навички, Ваші досягнення мають бути прикладом для молоді!

За результатами проведених змагань серед учнів 10-12 років переможцями (І місце) стали: серед хлопців - Смішко Максим, серед дівчат - Миронова Ангеліна. Призерами (ІІ і ІІІ місце) стали: серед хлопців - Молдован Степан, Гливий Віталій, а серед дівчат - Данилко Діана.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень