A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Випуск в Бохоницькому ЗДО (ясла-садок) "Дзвіночок"

Дата: 04.07.2022 10:46
Кількість переглядів: 205

Настав цей довгоочікуваний день – випускний в дошкільному закладі – перший крок дитини у доросле життя. Випуск із дитячого садка – особливий день для кожної дитини, адже  закінчився перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний період дошкільного дитинства.

Гарно пройшло прощання з садочком у закладі дошкільної освіти села Бохоники «Дзвіночок».

Двадцять чотири випускники, які урочисто ввійшли до яскраво прикрашеної, святкової зали, були дуже гарні і щасливі. Під час свята маленькі вихованці показали присутнім свої досягнення у виконанні пісень, віршів, танців. Багато  хороших слів було сказано в цей день і в адресу випускників та їх батьків, і в адресу адміністрації та вихователів, бо саме завдяки спільним зусиллям ми маємо хороших, розумних, а головне - активних дітей,  які мають свої мрії і уподобання.

Привітати дітей та батьків завітали з подарунками сільський голова Сергій Сітарський та начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Олександр Грустілін. Вони побажали діткам мирного неба, успіхів, здоров’я, здійснення мрій, успішного навчання в школі.

Дорогі випускники, прийміть найщиріші вітання з нагоди свята. Мирного неба, міцного здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення та віри в краще майбутнє нашої України!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень