A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Цифрограм 2.0 для громадян

Дата: 08.07.2022 12:28
Кількість переглядів: 116

На сьогодні, щоб кожен українець комфортно проживав у країні, був конкурентоспроможним на ринку праці, вдосконалював себе щодня, вирішував особисті потреби у сучасному інформаційному середовищі, держава дає вільний доступ кожному громадянину до навчання цифрової грамотності. Кожен зможе ефективно та безпечно використовувати сучасні цифрові технології в роботі та навчанні, в професійному та особистісному розвитку на базі онлайн-платформи «Дія. Цифрова освіта».
На виконання наказу Начальника обласної військової адміністрації від 28 червня 2022 року № 873 «Про затвердження Плану ведення індивідуального дашборду обласної військової адміністрації та забезпечення досягнення планових показників», з метою залучення населення до програм розвитку цифрових навичок в Агрономічній територіальній громаді проводиться популяризація цифрової освіти. Зокрема за підтримки сільського голови Сергія Сітарського, працівниками відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради та працівниками установ освіти і культури здійснюється проходження національного онлайн-тестування «Цифрограм 2.0 для громадян».
Для відпрацювання своїх навичок та з метою залучення населення громади до опанування сучасних інформаційних та цифрових технологій, 4 липня в бібліотеці с. Горбанівка Агрономічного центру культури та дозвілля проведено тренінг "Азбука інтернету" для громадян пенсійного віку. Під час якого учасники ознайомилися з основами роботи на персональних комп'ютерах. Це ще раз доводить, що незважаючи на свій поважний вік люди бажають бути ерудованими та обізнаними з новими технологіями.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень