A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

День рибалки в Агрономічній громаді

Дата: 11.07.2022 13:26
Кількість переглядів: 137

У Агрономічній ТГ народжується традиція, що об’єднує дедалі більше людей святкувати Дня рибалки разом. Цього року 10 липня, вдруге відбувся фестиваль до Дня рибалки – любительська ловля риби.

«З метою пропаганди здорового способу життя та сімейного відпочинку, популяризації риболовного спорту, підвищення майстерності та вдосконалення техніки володіння сучасними рибальськими снастями знову ми зібралися на цьому святі. Впевнений, що сьогодні всі отримали максимальне задоволення від самого процесу рибалки та звісно від приємного спілкування в колі однодумців!» - наголосив сільський голова Сергій Сітарський,  підсумовуючи результати заходу.

Як це було...

Уже о 6:30 на берег ставка  почали збиратися рибалки спілки  «Гора» для реєстрації у змаганні. Кожному учаснику було запропоновано місце для риболовлі за номером, відповідно до проведеного жеребкування. Цьогоріч судді зареєстрували 12 учасників змагань. Перед початком заходу суддівська колегія у складі Зонюка Едуарда, Джиги Володимира та Наконечного Володимира детально ознайомили учасників із регламентом та правилами проведення змагань.

Сім годин ловлі риби визначили переможців у декількох номінаціях – найбільша впіймана риба, найстарший та наймолодший рибалка.

 Найбільшого коропа, вагою у 4,695 кг вдалося впіймати Павлу Марущаку, він і став переможцем у відповідній номінації. Другий результат зафіксовано у Валентина Наговіцена, а третє місце посів Іван Шеремета.

 В номінації “Карась” перше місце зайняв Олег Британський. Другий результат зафіксовано у Анатолія Мошнякова, а третє місце посів Валетина Наговіцена.

Титул найстаршого рибалки дістався Анатолію Лєонтьєву 1938 року народження, а наймолодший рибалка змагань – Дмитро Репей 19.

Після завершення спортивної частини переможців та призерів було нагороджено медалями, грамотами та цінними подарунками, решту учасників - подяками та заохочувальними призами. Після нагородження всіх учасників та гостей заходу запросили до столу, де вони змогли покуштувати смачну юшку та кашу.

Проведення фестивалю «День рибалки» відбулося за сприяння  сільського голови Сергія Сітарського та Олександра Масленнікова - депутата Вінницької обласної Ради. Особлива подяка організації та проведенні голові спілки «Гора» Едуарду Зонюку.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень