A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Випускники зразкового хореографічного колективу «Сонечко» - 2022

Дата: 14.07.2022 08:59
Кількість переглядів: 119

13 липня 2022 року в затишній залі Агрономічного центру культури та дозвілля відбулися урочистості з нагоди випуску зразкового хореографічного колективу «Сонечко» - 2022 року. Хвилююча і незабутня мить вручення дипломів і грамот про закінчення навчання, подяк за високі досягнення у хореографічному та музичному мистецтві – все це стало однією зі сторінок життя 25-го ювілейного року існування хореографічного колективу. А виступи дітей під час святкового концерту продемонстрували найвищий рівень професійної та виконавської майстерності, отримали найвищу оцінку глядацького залу – щирі аплодисменти не вщухали ні на мить! «Випуск – 2022» – це випуск талановитих, творчих, енергійних юнаків та дівчат, для яких відкривається безліч доріг у нове життя. 
На свято з вітальним словом, грамотами та подарунками завітали сільський голова Сергій Сітарський, депутати обласної ради Олександр Масленніков та Тетяна Каменщук, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради Олександр Грустілін та постійний меценат та друг колективу місцевий підприємець Володимир Головчук та його родина. Наші сьогоднішні випускники навчалися і росли: з маленьких незграбних «каченят» перетворилися в прекрасних «лебедів». Їх мистецький шлях був надзвичайно непростим. Та саме тут, в хореографічному колективі села Агрономічного, недосвідчена малеча виросла до рівня справжніх професіоналів.
Від імені усієї громади, відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради вітає випускників із завершенням навчання та бажає вам рівної, гладенької дороги без перешкод у майбутнє. Нехай на вашому шляху зустрічаються добрі, щирі люди, нехай любов до українського танцю завжди живе у ваших серцях. Добробуту та мирного неба!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень