A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

В Агрономічній громаді відбувся благодійний ярмарок

Дата: 24.10.2022 16:48
Кількість переглядів: 88

Вже 243 дні ми всі разом продовжуємо працювати і будувати життя в воєнних реаліях. Продовжуємо боронити нашу країну в пам’ять про Героїв, які полягли від злочинних дій ворога. Сьогодні кожний робить свій внесок у спільну перемогу: б’ється з ворогом на передовій чи забезпечує надійний тил. В тому наша єдність, наша незламність і наш дух.

Так сьогодні скарбничку добрих справ поповнили в Агрономічній громаді. За ініціативи сільського голови Сергія Сітарського було проведено благодійну ярмарку «Дари осені» в селі Агрономічне, зібрані кошти на якій будуть спрямовані на потреби Зройних Сил України.

Учні Агрономічненського ліцею принесли власноруч виготовлені солодощі і продавали їх. Чого тільки не було: торти, горішки, кекси, узвар, піца, печиво. Також до свята долучилися й працівники Агрономічного закладу дошкільної освіти «Сонечко», Агрономічного центру культури та дозвілля, місцеві жителі, громадські діячі, місцевий центр розвитку дітей «Сова», які розгорнули також свою торгівлю виробами  ужиткового мистецтва, картинами тощо.

Організатори свята – працівники Агрономічного центру культури та дозвілля, підготувалися до ярмарку ретельно та творчо: прикрасили площу різними експозиціями, фотозонами в українських традиціях; приготували багато страв, куліш та частували дорослих смачним пуншем.

Смаколики, які не розкупили, передали до лікарні, де лікуються поранені бійці ЗСУ!

Усміхнені обличчя людей та радісні діти стали своєрідним маркером того, що заплановане вдалося. А усі виручені кошти з ярмарки будуть спрямовані на підтримку наших Збройних Сил.

 Слава Україні! Разом до перемоги!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень