A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Відбулося засідання піклувальної ради Агрономічного ЗДО «Сонечко»

Дата: 03.11.2022 10:58
Кількість переглядів: 66

Рішення про створення піклувальної ради було прийнято сільською радою ще 23 грудня минулого року, а вже 16 лютого цього року виконавчий комітет сільської ради затвердив персональний склад цієї ради.  Впровадження цього інноваційного інструменту було здійснено в межах реалізації вимог нового освітнього законодавства. Однак, враховуючи посилення карантинних вимог з початку року та загострення військової загрози з 23 лютого 2022 не було можливості забезпечити проведення організаційного засідання піклувальної ради. Сьогодні ж, враховуючи проведення щорічної конференції із звітування керівників закладів освіти перед трудовими колективами і громадськістю, ми мали змогу організувати роботу піклувальних рад. Відтак, 4 листопада 2022 року відбулося перше засідання піклувальної ради Агрономічного ЗДО «Сонечко».

  Зі вступним словом до присутніх членів піклувальної ради звернулися сільський голова Сергій Сітарський та начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради Олександр Грустілін, які  ознайомили з положенням про піклувальну раду та представили склад піклувальної ради Агрономічного ЗДО «Сонечко», зокрема:

-    Мороз Олександр Петрович - депутат Агрономічної сільської ради

-    Джабраілов Руслан Олександрович  - депутат Агрономічної сільської ради

-    Головчук Володимир Васильович       - член виконавчого комітету Агрономічної сільської ради

-  Бербець Ірина Василівна - член виконавчого комітету Агрономічної сільської ради

- Кравець Ніна Іванівна - інспектор відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

- Лисак Тетяна Віталіївна - керівник Центру надання адміністративних послуг Агрономічної сільської ради

- Горбатюк Ольга Юріївна - директор Агрономічного центру культури та дозвілля

- Бортник Олександр Віталійович  - представник батьківського комітету

- Задворна Ганна Валеріївна- представник батьківського комітету.

 Метою діяльності піклувальної ради є сприяння забезпечення доступності освіти для всіх громадян, задоволення освітніх потреб, залучення широкої громадськості до вирішення проблем освіти громади та сприяння вирішенню перспективних завдань розвитку закладу, залученню фінансових ресурсів для забезпечення його діяльності з основних напрямів розвитку і здійсненню контролю за їх використанням, ефективній взаємодії закладу освіти з органами місцевого самоврядування, громадськістю, громадськими організаціями, юридичними та фізичними особами.

  На засіданні шляхом голосування у відповідності до Положення про піклувальну раду було обрано голову піклувальної ради, ним став Головчук Володимир Васильович та секретаря піклувальної ради – Бортник Олександр Віталійович.

   Перше засідання піклувальної ради показало, що до неї обрано активних та небайдужих людей, які готові долучитись до стратегічного розвитку закладу дошкільної освіти села Агрономічне. Адже вже після проведення офіційного засідання, голова ради Володимир Головчук разом з сільським головою Сергієм Сітарським та директором закладу Галиною Нагребецькою ознайомилися із поточним станом справ у закладі та проінспектували найпростіше укриття, в яке в умовах осінньо-зимового періоду за інціативи секретаря ради Олександра Бортника та фінансової підтримки батьків було придбано два сучасних та ефективних обігрівачі для дітей в укриття, що знаходиться в підвальному приміщенні та не має власної системи опалення. Голова ради Володими Головчук також поспілкувався із працівниками пральні та перевірив ефективність подарованого ним та його родиною прасувальний прес. Робота піклувальної ради вже в дії.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень