A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Зразковий аматорський хореографічний колектив «Сонечко» Агрономічного центру культури та дозвілля взяв участь у Міжнародному конкурсі-фестивалі мистецтв  «BUKOVEL STAR FEST» у Яремче

Дата: 30.11.2022 15:50
Кількість переглядів: 104

Коли у трагічні для Батьківщини часи  можемо долучитись до боротьби разом з  усією країною, зберігаючи рідну культуру, тоді розуміємо, що наш внесок у перемогу дуже важливий. Репетиції у темряві, в холодній залі, тривога за рідних, за  країну-це випробування, які нас лише загартовують та згуртовують. І тепер, як ніколи раніше, відчуваєш свою відповідальність за збереження усього того, що вирізняє нас, як український народ. Український народний танець нас об’єднав, сформував, зріднив, як одну дружну родину.

Попри важкі часи, ми вирішили взяти участь у Міжнародному конкурсі-фестивалі мистецтв  «BUKOVEL STAR FEST» у Яремче, що проходив з 18.11.по по 20.11 2022. Наша перемога була беззаперечною. Але хочу зауважити, що переможених не було. Усі колективи  продемонстрували високий рівень підготовки. А головне-це бажання розвивати українську культуру, хоч як важко б не було.

Привітати «сонечок» з черговими успіхами завітав Агрономічний сільський голова Сергій Сітарський, поліцейські офіцери громади.

Керівник зразковго ансамблю Гаврилюк Лілія Борисівна та батьки висловлюють  свою щиру подяку очільнику нашої громади Сергію Миколайовичу та депутату Вінницької обласної ради Масленнікову Олександру Георгійовичу за сприяння у підготовці та участі наших хоробрих, талановитих дітей у мистецьких заходах такого рівня.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень