A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

У школах, садочках і клубах Агрономічної громади плетуть маскувальні сітки для українських військових

Дата: 19.12.2022 13:53
Кількість переглядів: 92

У школах, клубах та садочках Агрономічної громади плетуть маскувальні сітки для захисту українських оборонців від російських окупантів.  Саме такий вияв громадянської свідомості сьогодні є актуальним.
«Від усієї душі ми хочемо допомогти нашим хлопцям, ЗСУ, щоб вони скоріше йшли до перемоги. І своєю роботою ми також всі разом хочемо досягти Перемоги» - коментує ініціативу сільський голова Сергій Сітарський.
В’яжуть вузли, ріжуть тканину і закріплюють її. І так від 12 грудня з приходом сніжної погоди. Вже сплели три маскувальні сітки. Нитки для них купили за спонсорські кошти, хтось бере за основу рибацькі сітки. Тканину збирали власними силами працівнки закладів і за допомогою батьків дітей, які відвідують садочки та гуртки при клубах, навчаються у наших школах.
Плетуть маскувальні сітки, здебільшого, працівники школи. Та, долучаються до цього процесу всі охочі, у тому числі й діти. Усі сітки роблять з добрими думками і щирими побажаннями перемоги. Плестимуть маскувальні сітки, до того часу, поки в них буде потреба.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень