A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

В Медвежевушківському ліцеї проведено заняття - «Підгодовування птахів взимку» та проведено майстер-клас по виготовленню корисних смаколиків для птахів

Дата: 05.12.2022 10:47
Кількість переглядів: 78

Зима – улюблена багатьма пора року, з якою асоціюється сніг, новорічні свята, казкові зимові пейзажі, і звичайно ж, годівниці для птахів. Саме зимової пори наші пернаті друзі потребують допомоги, щоб вижити в найважчі часи суворих погодних умов. Допомагаючи птахам, важко робити це правильно, щоб не завдати шкоди їхньому здоров’ю. Про птахів завжди потрібно піклуватися, оскільки вони приносять велику користь матінці-природі, наприклад, поїдаючи комах-шкідників у наших фруктових садах.

02 грудня вчителем трудового навчання Гаврилюк І.А. для учнів 2 класу Медвежевушківського ліцею проведено заняття - «Підгодовування птахів взимку» та проведено майстер-клас по виготовленню корисних смаколиків для птахів. Метою заходу було сприяти засвоєнню знань про зимуючих птахів рідного краю, підгодівля їх у зимовий період та розвинути дбайливе ставлення до пернатих друзів.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень