A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Проведено ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів серед закладів загальної середньої освіти Агрономічної територіальної громади

Дата: 22.12.2022 15:46
Кількість переглядів: 91

У період з 04 листопада  по 11 грудня 2022 року в закладах загальної середньої освіти Агрономічної сільської ради проведено ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів з метою стимулювання інтересу до поглибленого вивчення дисциплін інваріантної складової навчального плану, виявлення і підтримки обдарованих учнів.

Відділом освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради здійснено організацію в очному форматі ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних дисциплін, організовано роботу оргкомітету та журі ІІ етапу. Адміністрацією Агрономічненського ліцею Агрономічної сільської ради було створено безпечні умови для перебування усіх учасників та супроводжуючих осіб. Журі ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних дисциплін  було підготовлено звіти про проведення олімпіад, оформлено протоколи перевірки робіт учасників та визначено склад команди від Агрономічної ТГ  для участі у ІІІ етапі.

Заклади загальної середньої освіти Агрономічної ТГ взяли участь у 14 олімпіадах з таких навчальних дисциплін: екологія, математика, правознавство, англійська мова, трудове навчання (технології), астрономія, інформатика, географія, українська мова та література, історія, біологія, фізика, хімія та інформаційні технології.

У  І (шкільному) етапі взяли участь 647 учнів, у ІІ етапі - 86 учнів  6-11 класів з 4 закладів загальної середньої освіти Агрономічної територіальної громади, з яких за рішенням журі та оргкомітету переможцями визнано 73 учні, що становить 85% від загальної кількості учасників ІІ етапу. За результатами ІІ етапу посіли І місце –  18 учнів (25%), ІІ місце – 32 учні (44%), ІІІ місце – 23 учні (31%). Відповідно до квот, наданих Департаментом гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації, до участі у ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів направляються 13 учнів-переможців ІІ етапу.

У зв'язку з військовою агресією російської федерації проти України, введенням воєнного стану та поширенням територією України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2»  у ІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів взяли участь не всі учні закладів загальної середньої освіти, тому й фактична кількість учасників була меншою, ніж подано у заявках.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень