A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Новорічний ранок в Горбанівському ЗДО "Перлина"

Дата: 03.01.2023 15:19
Кількість переглядів: 83

Новорічні свята- для кожного з нас є  найяскравішими, найтеплішими  спогадами  дитинства. Новий рік – час подарунків, сюрпризів, веселощів, коли довкола панує добра магія і казка.
Діти нетерпляче очікують на свято і зустрічають його з надзвичайним захопленням. Вони заздалегідь готуються до них, репетируючи танці і пісні, вивчаючи святкові вірші, і з нетерпінням передчувають зустріч з казковими героями. 
Так, в останній робочий день цього року (30 грудня) відбувся новорічний ранок в Горбанівському ЗДО «Перлина». На свято до малечі із привітаннями і подарунками завітав сільський голова Сергій Сітарський та депутат обласної ради Тетяна Каменщук. 
Крім того, педагогічний колектив садочку потурбувався про те, щоб новорічні свята для малечі були справжнім дивом, наповнювали душу особливим піднесенням, а для цього проведено всі необхідні підготовчі роботи, здійснено естетичне оформлення всіх групових кімнат, приміщень закладу новорічними атрибутами, вихователі разом з дітьми виготовили новорічні гірлянди, які чудово доповнювали інтер’єр закладу та створювали святкову атмосферу, прикрасили витинанками  вікна.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень