A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

У відділі освіти зустрічали маленьких щедрівників

Дата: 13.01.2023 11:58
Кількість переглядів: 96

«Щедрий вечір, Добрий вечір, Добрим людям на здоров’я!» Щедрівками, колядками, веселим гопаком та дитячим сміхом було заповнене сьогодні, 13 січня, приміщення відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради.
Маленьких гостей в казкових українських костюмах зустрічали заступник сільського голови Тетяна Закревська та колективи відділів освіти, молоді, спорту, культури та туризму і житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою сільської ради. Кожен з учнів розповів веселу щедрівку, побажав щастя й достатку, а запальний український танок у виконанні кози, не лишили нікого байдужим.
Дитячу самодіяльність, артистизм та досконале знання українських щедрівок вихованців Агрономічного ЗДО (ясла-садок) «Сонечко», оцінили а високому рівні. Олександр Грустілін, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму, Агрономічної сільської ради подякував маленьким гостям та їх вихователям за чудовий настрій, який діти створили своїми прекрасними щедрівками.
Як і годиться, за українськими традиціями, від господарів оселі маленькі щедрівники отримали подарунки.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень