A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

З нагоди Дня Соборності України в Агрономічному центрі культури та дозвілля провели патріотичний квест для старшокласників

Дата: 23.01.2023 15:33
Кількість переглядів: 120

Щороку 22 січня в день проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки Україна відзначає День Соборності.
Незважаючи на неможливість провести великомасштабні урочисті заходи з нагоди цього важливого для українців Дня через повномасштабне вторгнення рф, все ж на базі Агрономічного центру культури та дозвілля 23 січня вдалося організувати та провести національно-патріотичний захід «Українці – ми єдині!» у формі квесту.
Т.в.о. керівника Центру  Лілією Гаврилюк та художнім керівником Іриною Ільчук підготовлено цікавий сценарій з історичними, літературними вікторинами, музичними паузами. Участь в конкурсі брали команди хлопців «Ековін» і дівчат «Сонечко» Агрономічненського ліцею. В ході цікавої боротьби, в знак дружби, конкурсна програма все ж закінчилася нічиєю. 
На свято завітали сільський голова Сергій Сітарський та начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради Олександр Грустілін, які і увійшли до складу журі. У ролі глядачів будли учні 10-11-х класів Агрономічненського ліцею із своїм вчителем історії Юлією Голубахою
Гарну та пізнавальну тематичну виставку літератури для учасників та глядачів підготувала завідувач бібліотекою Центру Людмила Щербатюк.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень