A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Відзначення Дня Соборності України в Горбанівському ЗДО (ясла-садок) "Перлина"

Дата: 25.01.2023 09:10
Кількість переглядів: 104

До Дня Соборності України в Горбанівському ЗДО (ясла-садок) "Перлина"  було проведено ряд заходів з дітьми та батьками: бесіди, відеоперегляди, розваги, колективні роботи, конкурси малюнків .

   Вихователі розповіли малятам про історію виникнення свята Соборності, пригадали українські державні символи, національні пам'ятки України, пограли в українські народні ігриі, складали пазли  державної символіки.

Цікавою та змістовною була розвага в молодшій групі «Сонечко» 22 січня – День Соборності України.

 Мета розваги: поглибити знання дітей про свято Соборності України. Розширити знання дітей про свою державу; в доступній формі продовжувати знайомити дітей з державними символами України (Герб, Прапор, Гімн); символічним значенням кольорів прапора та українського віночка. Прищеплювати почуття гордості за свою Україну, за свій народ, свою мову. Виховувати патріотичні почуття та повагу до державної атрибутики. Викликати інтерес до вивчення історії України.

     Для дітей молодшої групи «Веселка» проведенозаняття «Україна єдина», під час якого діти ознайомилися з поняттями «єдина», «незалежна», закріпили знання про символи рідної держави. А під час занять із зображувальної діяльності створили власні сюжети на тему «У серці кожної дитини живе любов до України».

    Колектив закладу мав змогу поринути в часи становлення Української держави під час години спілкування "Наша сила в єдності" та переглянути  відео з циклу «Собор на крові» , серія "Єдина держава-спільна історія" 

    Не забули нагадати про цю подію і батькам вихованців, для яких вихователі в групових куточках організували виставки матеріалів пов’язаних із історією відзначення Дня Соборності та Свободи України, та провели сімейний конкурс малюнків на тему Дня Соборності та Свободи України. 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень