A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Відзначення Дня Соборності України в Медвежевушківському ліцеї

Дата: 25.01.2023 09:14
Кількість переглядів: 78

Соборність України – це результат тривалої боротьби українського народу за свою свободу та незалежність. І подвиги героїв України ХХІ століття доводять, що за 105 років бажання українців жити в соборній незалежній Україні тільки укріпилося. Це бажання, яке тече по жилах нових поколінь українців, обов’язково допоможе їм вирости гідними громадянами своєї держави.

З метою виховання в підростаючого покоління глибокої поваги та любові до Батьківщини, людської гідності, формування національної свідомості школярів, виховання у них почуття патріотизму та з нагоди відзначення Дня Соборності України, в школі проведено гру-квест «Ми – українці, наш дім – Україна!».

Кожна людина найбільше любить той край, де народилася і живе. Кожен пишається своєю рідною землею, завжди хоче розповісти про неї найкраще.

Цей захід, у формі квесту-гри, допоміг вихованцям зрозуміти, як добре вони знають свою рідну державу і зможуть її прославляти своїми досягненнями.

Метою квесту поглибити знання учнів про куточки України; сприяти формуванню національної свідомості учнів; розвивати вміння висловлювати свої думки; творчість, креативність; поповнювати учнів новим багажем знань про Україну; виховувати почуття прекрасного, любов до природи, патріотичне ставлення до багатств нашої держави, виховувати духовне багатство особистості, патріотичні почуття приналежності до українського народу, України.

У кінці кожен учень отримав символічну долоньку з написом «Соборність – це». На ній потрібно було дописати, як вони розуміють це слово або що воно для кожного означає.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень