A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Вечір пам’яті Героїв Небесної сотні Бохоницькій філії Агрономічного центру культури та дозвілля

Дата: 21.02.2023 09:10
Кількість переглядів: 85

«За Україну, за її волю…», так називався вечір пам’яті Героїв Небесної сотні, що відбувся в Бохоницькій філії Агрономічного центру культури та дозвілля 20 лютого.

Ведучі Алла Осаволюк та Валентина Коваль нагадали присутнім про події тих історичних днів листопада 2013 – лютого 2014 років, про початок національної революції та події на майдані в м. Києві, які змінили Україну, змінили її народ.

В ході вечора відбулась презентація книги В.Базіва «Армагедон на Майдані», присвячену пам’яті всіх Героїв Небесної сотні, в якій автор описав події тих днів, і в якій було описано подвиг нашого земляка – Героя Небесної сотні, вінничанина Максима Шимка, який загинув 20 лютого 2014 року і був удостоєний звання Героя України та нагороджений медаллю «За жертовність і любов до України, за громадянську мужність і патріотизм, самовіддане служіння українському народу, виявлені під час революції Гідності. (посмертно).

Доречним доповненням до заходу була виставка-інсталяція «Лицарі Небесної сотні» .

В кінці вечора присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні та всіх полеглих в боротьбі за свободу України.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень