A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Відбулися фінальні змагання з волейболу Вінницького району в Агрономічненському ліцеї

Дата: 21.02.2023 16:50
Кількість переглядів: 78

Спортивні ігри – один із засобів фізичного виховання та розвитку дитини. А однією з найпопулярніших спортивних масових ігор, що набула широкого розповсюдження є волейбол.

Гра у волейбол вимагає від учнів максимального прояву фізичних можливостей, вольових зусиль та вміння використовувати набуті навички. Виявляються позитивні емоції: життєрадісність, бадьорість, бажання перемагати. У дітей розвивається відчуття відповідальності, колективізму, швидкість ухвалення рішень між членами команди.

Завдяки своїй емоційності, гра у волейбол є засобом не тільки фізичного розвитку, а й активного відпочинку.

В ході проведення зональних змагань в рамках обласної Гімназіади серерд закладів загальної серердньої освіти в рамках Вінницького району у фінал вийшли команди хлопців і дівчат з трьох громад: Липовецької, Стрижавської та Агрономічної, які і змагалися між собою 21 лютого на базі Агрономічненського ліцею.

Гостинно зустріли учасників турніру сільський голова Сергій Сітарський, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради Олександр Грустілін, директор Агрономічненського ліцею Наталія Ануфрієва та заступник директора Агрономічного центру культури та дозвілля Микола Добровольський.

На спортивне свято завітали і гості, які також привітали команди: заступник начальника Вінницької районної військової адміністрації Юлія Олійник, начальник відділу гуманітарного розвитку Вінницької військової адміністрації Людмила Проданець та Стрижавський селищний голова Михайло Демченко.

Хвилиною мовчання усі присутні вшанували пам'ять загиблих за суверенітет і незалежність України.

Хочеться зазначити, що всі команди юнаків і дівчат були добре підготовлені до районного етапу турніру.  А команда дівчат-вболівальниць хореографічного гуртка «Сонечко» Агрономічного центру культури та дозвілля виступили перед учасниками та гостями свята і своєю музично-хорегорафічною сучасною композицією в форматі черлідингу.

За технікою гри та дотриманням правилах слідкувала суддівська колегія.

В результаті напруженої та довготривалої гри, перше місце у змаганнях посіли команди юнаків та дівчат із Липовецької громади, які і продовжать участь вже на рівні обласного турніру серед команд інших п’яти районів Вінницької області.

II місце посіли юнаки із Агрономічної громади та дівчата із Стрижавської громади.

III місце отримали команди юнаків із Стрижавської громади та команда дівчат із Агрономічної громади.

Всі учасники змагань та команди були нагороджені грамотами від районної військової адміністрації та кубками від спонсора турніру – місцевого підпприємця Агрономічного Головчука Володимира Васильовича.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень