A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

В бібліотеці Горбанівської філії Агрономічного центру культури та дозвілля відбулась відеопрезентація " Патріот своєї Батьківщини" до Дня українського добровольця

Дата: 17.03.2023 11:11
Кількість переглядів: 66

Щороку 14 березня в Україні відзначається День українського добровольця .Пам'ятна дата встановлена Верховною Радою України у 2017 році, щоб вшанувати мужність та героїзм захисників незалежності, суверенітету й територіальної цілісності нашої держави. В цей день 2014 року перші 500 бійців - добровольців Самооборони Майдану розпочали підготовку , для захисту України. Самовідданість добровольців доводить, що спільними зусиллями ми можемо очистити святу українську землю і об'єднати весь український народ.

Хочемо побажати їм у цей день міцного здоров'я, витримки, терпіння та віри. Нехай Господь Бог береже вас від ворожої кулі.

Схиляємо у скорботі свої голови в пам'ять про добровольців та воїнів , які полягли на полі бою й не повернулися додому, до рідних домівок .

Добровольці України - Дякуємо вам!

Слава Україні! Героям Слава!

В бібліотеці Горбанівської філії Агрономічного центру культури та дозвілля відбулась відеопрезентація " Патріот своєї Батьківщини" до Дня українського добровольця.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень