A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Юним волейболісткам громади подарували форму

Дата: 23.03.2023 13:41
Кількість переглядів: 92

Ініціатором та спонсором придбання нового одягу для юних спортсменок громади виступив Президента волейбольна ліга Поділля, віце-президента волейбольного клубу Добродій-Медуніверситет-ШВСМ Суворов Олександр Володимирович, який є мешканцем нашої громади.
Такий подарунок дуже важливий для юних волейболісток, адже спортивна форма дисциплінує спортсменів, зосереджує їх на тренуваннях та грі. 
На врученні 20 березня під час тренувань на базі Агрономічненського ліцею також був присутній сільський голова Сергій Сітарський та керівник волейбольного гуртка Агрономічного центру культури та дозвілля Ігор Блідченко.
Тож дякуємо Олександру Володимировичу  за допомогу збірній волейбольній команді дівчат нашої громади та розвиток цього виду спорту у селі. А також обов’язково скористаємося його запрошенням відвідати тренувальні збори команди вищої ліги місцевого медуніверситету.
Сподіваємося, що оновлений гардероб додасть дівчатам впевненості в собі та приведе до нових перемог.
Нагадаємо, що саме ця збірна команда дівчат Агрономічної ТГ з волейболу вийшла у фінал змагань Вінницького району та здобули заслужене ІІІ місце серед 16 громад.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень