A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Благоустрій шкільної території в Ільківській гімназії

Дата: 24.03.2023 10:23
Кількість переглядів: 84

23 березня в Ільківській гімназії організували генеральне прибирання шкільної території. До заходу долучилися як учнівські колективи 5-9 класів, так і вчителі та техпрацівники. Своїм вихованцям вони особистим прикладом доводять: подібні заходи мають об'єднувати всіх навколо однієї мети –турботи про довкілля та підтримання навколишнього середовища в належному стані.

Школярі, як справжні господарі, охоче бралися за роботу, загрібали листя, виносили його у відведене місце, привели до належного ладу спортивні майданчики, обпололи клумби й посадили квіти, обкопали фруктові дерева в садку. Також з великим бажанням здобувачі освіти та їх наставники прибрали культурну пам’ятку села: Понюкову криницю, яка славиться цілющою водою. Всі працювали дружно, старанно, допомагали один одному. Результат не забарився: на шкільному подвір'ї - чистота та порядок.

Слід зазначити, що цьогорічне прибирання відбулося організовано та швидко. Територія навчального закладу виблискує чистотою. І в силах кожного учня, щоб вона залишалася такою й надалі.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень