A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

В Горбанівській філії Агрономічного центру культури та дозвілля  до Дня танцю відбувся концерт "Танець - це маленьке життя"

Дата: 01.05.2023 11:36
Кількість переглядів: 66

Танець – хвилюючий і найпрекрасніший вид мистецтва, бо не тільки відображає життя, а й сам є життям. А ще він виховує, вчить культури поведінки. Танці – це емоційна насолода, яка піднімає настрій. Танець, незалежно від стилю і напряму, є міжнародною мовою тіла, зрозумілою людям будь-яких національностей. За допомогою рухів і жестів у танці відображаються емоційні переживання танцюриста. Цей вид мистецтва налічує багатотисячолітню історію розвитку, і кожна епоха накладала свій відбиток на форму і структуру танцю. Але століття за століттям, в кожній країні, серед людей різних віросповідань танець набував все більшої і більшої популярності.

В Горбанівській філії Агрономічного центру культури та дозвілля  до Дня танцю відбувся концерт "Танець - це маленьке життя". Присутнім гарний настрій та позитив дарували вихованці клубних формувань.

У такий важкий для всієї країни час хоч іноді потрібно відпочивати як фізично, так і емоційно. Дякуємо нашим захисникам, що маєм таку моливість.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень