A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Школярі нашої громади здобули третє місце в районних змаганнях з легкої атлетики

Дата: 03.05.2023 16:29
Кількість переглядів: 100

У вівторок, 2 травня в м. Вінниці, на стадіоні у Центральному міському парку ім. М. Леонтовича відбулися районні змаганнях з легкої атлетики за програмою Гімназіади серед учнів закладів середньої освіти Вінницької області у 2022/2023 навчальному році. У змаганнях взяли участь команди учнівської молоді 13 територіальних громад Вінницького району.

⠀⠀На офіційному відкритті змагань були присутні: Віталій Урдзік голова Вінницької районної державної адміністрації та його заступники, президент Федерації з легкої атлетики Вінницької області – Бех Олена Володимирівна, заступник начальника Управління спорту та рухової активності – начальник відділу олімпійських видів спорту Департаменту гуманітарної політики Вінницької ОВА Наталя Токар, суддівська колегія.

Збірну команду Агрономічної ТГ представляли учасники та учасниці із Агрономічненського, Медвежевушківського ліцеїв та Ільківської гімназії разом із своїми тренерами-вчителями фізичної культури Кравець Б.І., Блідченко І.Л., Зхарчук Л.П. та представником від громади – заступником директора Агрономічного центру культури та туризму М.П. Добровольским.

⠀⠀З роками вже неможливо встановити, хто і коли назвав легку атлетику королевою спорту. Але цікаво, що за багато десятиліть ніхто не засумнівався в законності цього гучного титулу. Легка атлетика дійсно править спортивним світом, її люблять і шанують в самих віддалених куточках планети. В основу більшості сучасних видів легкої атлетики обов’язково входили: біг на різні дистанції, стрибки у довжину, висоту і навіть з жердиною. В результаті змагань команда Агрономічної ТГ здобула заслужене ІІІ місце.

Основною метою змагань стала популяризація легкої атлетики, мотивація учнівської молоді до занять фізичною культурою та спортом, виявлення кращих спортсменів для участі в подальших змаганнях. Відтак, чотири представники Агрономічної громади, відібрані до складу збірної району для участі у обласному етапі. А учениця Ільківської гімназії Дерев’янко Вероніка (8 клас) приголомшливо здобула І місце у районних змаганнях із легкої атлетики в індивідуальному заліку.

⠀⠀Вітаємо переможців з чудовим виступом та бажаємо подальших перемог у фінальних, обласних змаганнях Гімназіади з легкої атлетики, які відбудуться 05-06 травня 2023 року!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень