A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

День пам'яті та примирення в Агрономічненському ліцеї

Дата: 08.05.2023 14:11
Кількість переглядів: 66

Класними керівниками 5-11 класів Агрономічненського ліцею проведено  уроки мужності  «Мак  як символ пам'яті в Україні», «Кривава ціна миру в Європі  45-го та сьогодні», «Мужність і відвага захисників», «Історія героїв у війні. Ми боролися за цю землю», «Збережемо пам'ять про подвиг», «Нам заповідали мужність».  Класний керівник Чорнобільська Л.І. провела для учнів 9-Б класу кінолекторій  «Героїчний подвиг українського народу у Другій світовій війні 1939 – 1945 р.р.». Учитель історії Голубаха Ю.В. та учні 7-9 класів створили лепбуки «Пам’ятаємо! Перемагаємо!», «Ціна перемоги 1939-1945рр.».

Педагогічні працівники, учні ліцею та представники громадськості 8 травня були учасниками мітингу пам’яті біля пам’ятного знаку «Крило». Учні розповідали вірші, звучав Гімн України та хвилиною мовчання вшанували загиблих у Другій світовій війні. Голова сільської ради Сітарський Сергій Миколайович зазначив, що це важлива подія для нашого села і наголосив на тому, що пам'ять про тих, хто загинув у війні, має залишатися з нами назавжди. Важливо підтримувати інтерес учнів до історії та пам’яті про минуле, оскільки це важливий елемент формування національної свідомості та ідентичності.

Усі заходи були спрямовані на розвиток національної свідомості, вихованню в дітей патріотичних почуттів, шанобливого ставлення до ветеранів війни та нинішніх захисників Вітчизни. Було вшановано подвиг нашого народу, який зробив вагомий внесок у перемогу над нацизмом. Його мужність, відвага і хоробрість ніколи не будуть забуті.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень