A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

День пам'яті та примирення в Ільківській гімназії

Дата: 08.05.2023 16:18
Кількість переглядів: 66

8 травня разом з усім цивілізованим світом ми відзначаємо День пам’яті та примирення. Вшановуємо мужність і відданість тих, хто з неймовірною жагою до справедливості зупинив Другу світову війну, виніс вирок нацизму, приніс мир і надію на нашу землю.

Напередодні цієї пам’ятної дати в Ільківській гімназії проведено  низку патріотичних заходів: перегляд документальних фільмів; уроки  пам’яті: «Пам’ятати заради майбутнього», «Ці спогади із пам’яті не стерти», «Нев’януча пам’ять 45-го…»;  оформлено тематичну виставку-інсталяцію «Мужність і відвага крізь покоління».

Вчитель історії Олександр Ситник ознайомив з історією Дня примирення.

 На жаль, у нашій територіальній громаді не залишилося жодного ветерана, але є спогади, які ми маємо донести через покоління до своїх дітей та онуків.

  Хвилиною мовчання та покладанням квітів всі присутні вшанували пам'ять тих, хто загинув в роки Другої світової війни, хто звеличив нашу землю, Героїв Небесної Сотні, воїнів та інших загиблих на Сході України у боротьбі за правду, справедливість, свободу, цілісність та єдність нашої держави.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень