A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Ширі вітання працівників культури та майстрів народного мистецтва з професійним святом

Дата: 09.11.2023 10:32
Кількість переглядів: 46

9 листопада своє професійне свято відзначають працівники культури та аматори народного мистецтва. Попри війну ці талановиті люди бережуть і розвивають українську культуру. З нагоди свята в відбулись урочисті в Ільківці.

З вітальним словом та подарунками до присутніх звернулися сільський голова Сергій Сітарський, депутат Вінницької обласної Ради Олександр Масленніков. Для закладів культури  презентовано: музичну колонку, світильники, світловий пульт для сцени та фінансову допомогу.

  • Галузь культури — окраса кожного свята громади. Культура — рятує, навіть у найтемніші часи, бо підтримує світло і тепло всередині кожного серця. Культура — на часі, її потрібно розвивати та підтримувати, - відмітив очільник громади на начальник відділу освіти МСКТ Ліна Бровченко.

⠀ Грамоти від сільської ради отримали:

  • ⠀ Гаврилюк Лілія Борисівна, директор Центру культури та дозвілля, керівник хореографічного колективу «Сонечко», що у 2023 році знову підтвердив звання «зразкового».
  • ⠀Щуренко Антоніна Петрівна — костюмер Центру культури та дозвілля, за пошиття сценічних нарядів для колективів Центру та філій: від ідеї до виконання.
  • ⠀Гавришко Софія Петрівна — керівник драматичного колективу ім Т.Г. Шевченка (с. Бохоники), що у 2023 році підтвердив звання “зразкового народного”.
  • ⠀Коваль Ганна Костянтинівна — керівник фольклорно-етнографічного колективу «Брикса» (с. Бохоники), що у 2023 році підтвердив звання «зразкового народного».

 

⠀Грамотами від Відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму нагороджено:

  • ⠀ Добровольського Миколу Петровича — заступник директора Центру культури та дозвілля.
  • ⠀ Коваль Валентину Вікторівну — завідувач Бохоницької філії Агрономічного центру культури та дозвілля.
  • ⠀Пінчук Людмилу Олександрівну— завідувач Горбанівської філії Агрономічного центру культури та дозвілля.
  • ⠀Рябоконя Віктора Васильовича — завідувач Медвеже Вушківської філії Агрономічного центру культури та дозвілля.
  •  

⠀Грамоти та подяки від Центру культури та дозвілля за багаторічну сумлінну працю також отримали працівники Центру та філій, які показали високі досягнення у роботі.

Заступник сільського голови Тетяна Петрівна Закревська презентувала усім чотирьом бібліотекам Агрономічної громади по два примірники нових книг Сергія Вернигори.

⠀ Цей день працівники культури провели в тиші, без метушні, без зайвих фраз, без публіки. Просто для себе! Адже це їх професійне свято!

Шановні творці прекрасного! Бажаємо вам міцного здоров’я, мирного неба, благополуччя, великих творчих успіхів і невичерпної наснаги. Нехай ніколи не згасає творчий вогник у ваших серцях! Щира вдячність вам за самовіддану працю!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень