A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

День знань в закладах загальної серкдньої освіти Агрономічної громади

Дата: 02.09.2024 11:27
Кількість переглядів: 48

2 вересня у навчальних закладах Агрономічної громади відбулись урочисті заходи з нагоди святкування Дня знань та Першого дзвоника!

Новий навчальний рік вдалося розпочати у дружньому шкільному родинному колі, за що ми дякуємо нашим воїнам, які зараз захищають нас та нашу землю.

У цей день шкільне подвір'я знову наповнилося веселими мелодіями, яскравими барвами осінніх квітів, дитячим щебетанням, посмішками юнаків та дівчат. 101 щасливий і схвильований першокласник переступив поріг навчального закладу з новими сподіваннями, цілями, звершеннями, а найголовніше, з безумовною вірою – у Бога, ЗСУ і Перемогу.

Свято в кожному навчальному закладі громади було яскравим, емоційно насиченим та дуже зворушливим, адже випускники вже зрозуміли, що таке свято у школі для них є останнім, а першокласники відкрили для себе нову сторінку, де все вперше – перший дзвоник, перша вчителька, перший урок.

На урочисті шкільні лінійки завітали: сільський голова Сергій Сітарський, заступник – Тетяна Закревська, депутат Вінницької обласної Ради Олександр Масленніков, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Ліна Бровченко. Гості привітали усіх присутніх з початком навчального року та вручили подарунки.

Хочеться вірити, що цей день назавжди залишиться у пам’яті учнів, а школа стане для них другою домівкою. Хай же щастить школярам у всьому, а вчителі обов’язково зроблять все можливе, щоб зробити години перебування учнів у школі веселими, корисними і продуктивними! Зі святом вас! Вдалого старту!

Разом тримаємо стрій та прямуємо до Перемоги!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень