A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Новини

Відбулась зустріч

Сьогодні  09 червня 2021 року відбулась приємна зустріч Месленнікова Олексадра із представницями Бохоницького ансаблю "Брикса". Вони звернулися із проханням виділити кошти на оплату автобусу для доїзду на фестиваль, Олександр Георгійович радо допоміг та надав необхідну суму.

14:48 09.06.2021

Випускний бал в Агрономічному ЗДО (ясла-садок) "Сонечко"

Випуск із дитячого садка – особливий день для кожної дитини, адже  закінчився перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний період дошкільного дитинства і потрібно робити перші кроки в доросле життя.                                                                                                                                 

11:50 08.06.2021

Фінальний турнір з волейболу серед жіночих команд Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства "Колос"

В неділю, 6 червня, команда Агрономічної територіальної громади взяла участь у фінальному турнірі з волейболу серед жіночих команд Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос». На відкритті змагань були присутні: сільський голова Сергій Сітарський, голова районної ВФСТ "Колос" Роман Юсумбелі, голова районної ради Ігор Шутак , заступники голови ВФСТ "Колос" Вадим Мохник та Світлана Коновалова.

10:41 08.06.2021

VI Всеукраїнського фестивалю-конкурсу народної хореографії імені Павла Вірського

5 червня 2021р. в м. Хмельницькому відбувся ІІ регіональний тур VI Всеукраїнський фестиваль-конкурс народної хореографії імені Павла Вірського на якому виступили хореографічні колективи Вінниччини. Наш Зразковий аматорський хореографічний колектив «Сонечко», Агрономічного центру культури та дозвілля (керівник Лілія Гаврилюк ) виконав український народний танець "Косарі". Національна хореографічна спілка України, Міністерство культури та інформаційної політики України нагородили Дипломом учасника ІІ регіонального туру VI Всеукраїнського фестивалю-конкурсу народної хореографії імені Павла Вірського

09:41 07.06.2021

Змагання з легкої атлетики в рамках проведення І Гімназіади

В рамках спортивної Гімназіади відбулися змагання з легкої атлетики. Заключний етап провели сьогодні в селі Бохоники. Участь в них взяли учні навчальних закладів громади. З вітальними словом до учасників звернулася заступник сільського голови Тетяна Закревська та директор школи Галина Пащенко.

12:01 04.06.2021

Святкування Міжнародного дня захисту дітей

Сьогодні в Агрономічній громаді відзначили Міжнародний день захисту дітей. Це свято нагадує нам про те, що діти є особливою соціальною групою населення, яка має свої права, інтереси, специфічні проблеми, але не може самостійно відстоювати і захищати їх перед суспільством. «Світовою конституцією прав дитини» називають Конвенцію про права дітей, прийняту Генеральною асамблеєю ООН 20 листопада 1989 року. З того часу практично всі країни світу ратифікували документ. Україна включила Конвенцію в національне законодавство 27 вересня 1991 року. Кожна держава світу прагне захищати права дітей, забезпечуючи їм здорове, безпечне та гідне життя.

15:30 02.06.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень