A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Новини

Велопробіг Агрономічної ТГ

Сьогодні в Агрономічній територіальній громаді відбувся велопробіг, ініційований сільською радою та відділом освіти, молоді, спорту, культури та туризму. Стартова точка змагань була з кожного села окремо, а потім по дорозі приєднувалися учасники велопробігу з інших сіл. Фінішували учасники в селі Ільківка (садиба «Катерина»). Сформувавши колону по четверо, велосипедисти рушили у подорож. Загальна кількість учасників 160 чоловік. Атмосфера була надзвичайно захоплююча.

20:52 22.05.2021

Святкування Міжнародного Дня Вишиванки

У культурі практично будь-якого народу є речі, які яскраво відображають його особливу національну традицію. Вишиванка – яскравий приклад і підтвердження цьому.  Кожна нація, кожен народ має свої звичаї та традиції. Вишиванка – споконвічний символ українського народу, національна святиня, що несе в собі духовне багатство, мудрість і зв'язок поколінь. Сьогодні вишиванка – це не просто генетичний код української нації. Це –наш визнаний світом бренд.  У травні українці усього світу відзначають свято свого національного одягу – вишиванки.

13:48 21.05.2021

Змагання з шахів та футболу в рамках проведення І Гімназіади

19 травня Агрономічненська СЗШ І-ІІІ ступенів радо приймала учасників змагань з футболу та шахів, учнів шкіл нашої громади. Змагання пройшли в теплій, невимушені атмосфері. Учасників змагання привітав сільський голова Сергій Сітарський, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради Грустілін Олександр, заступник начальника Відділу Гаврилюк Лілія та директор школи Ануфрієва Наталія.

16:20 20.05.2021

З Днем Вишиванки!

Українська вишиванка зберігає історію і традиції нашого народу. Вишиті сорочки здавна допомагали українцям зберегти свою ідентичність. Для популяризації носіння українського етнічного одягу започатковане міжнародне свято. У третій четвер травня щорічно у світі відзначається День української вишиванки.

12:24 20.05.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень