A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Новини

Відбулась нарада керівників закладів загальної середньої освіти

18.05.2021 року Начальником Відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради було проведено нараду керівників закладів загальної середньої освіти. Запрошені були також Агрономічний сільський голова Сітарський Сергій Миколайович та заступник Агрономічного сільського голови Закревська Тетяна Петрівна. Обговорювалися такі питання:

15:30 18.05.2021

ІІІ тур зональних змагань з волейболу

В суботу, 15 травня, відбувся ІІІ тур обласних зональних змагань з волейболу серед жіночих команд Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос». Це були завершальні матчі групового туру. Команди зіграли в місті Козятин. Команда Агрономічної територіальної громади здобула  перемогу у двох матчах.

08:57 17.05.2021

Змагання з настільного тенісу в рамках І Гімназіади

В Агрономічній територіальній громаді відбулися змагання з настільного тенісу серед учнів навчальних закладів. Настільний теніс — дуже популярна і захоплююча гра, у якій поєднується реакція, динаміка, стриманість, розум.

15:40 14.05.2021

Горбанівський ЗДО «Перлина»

Мова – це душа народу, це енциклопедія людського досвіду. Це найдорожчий скарб, виплеканий у пісні, в переказі  й переданий нам сотнями попередніх поколінь.

14:11 12.05.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень