A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Новини

Заключне засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади Бохоницької СЗШ І-ІІІ ст.

25 червня 2021 року відбулося заключне засідання конкурсної комісії щодо проведення конкурсу на зайняття посади директора Бохоницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Кандидат на посаду представила до уваги публічну та відкриту презентацію щодо перспективного плану розвитку Бохоницької СЗШ І-ІІІ ступенів, вказавши пріоритетні напрямки розвитку закладу в сучасних умовах. За результатами проведеного конкурсу переможцем стала Пащенко Галина Михайлівна.

21:58 25.06.2021

Учасники колективу "Сонечко" відвідали КСК "Вінниччина"

23 червня 2021 року учасники зразкового аматорського хореографічного колективу «Сонечко»  Агрономічного центру культури та дозвілля відвідали КСК "Вінниччина". Діти дізналися про життя коней, побачили як треба про них турбуватися а також мали нагоду поспілкуватися з ними ближче. Дітям також мали змогу «поспілкуватися» з віслюком, поні, козенятами. Але особливо запам'яталась діткам їзда на конях та поні. Всі прекрасно знають що верхова їзда благотворно впливає на систему кровообігу, дихальну, нервову і травну системи. При верховій їзді серце і легені не перевантажуються, зате в роботу включаються всі основні групи м'язів тіла, у тому числі затиснуті та хворі м'язи. Інтенсивне тепло, яке передається від тварини, активізує кровообіг. Крім того, ці добрі істоти сприятливо впливають на нашу психіку, заряджаючи нас своєю позитивною енергією. Діти були у захваті від екскурсії.

14:55 25.06.2021

ОГОЛОШЕННЯ !

У бібліотеці Агрономічного центру культури та дозвілля 25.06.2021 о 12.00, до Дня Конституції України, завідуючою бібліотекою Войтович А.І. буде проводитись інформаційна година - "Закон і право для всіх єдині"

10:18 24.06.2021

Відбулась зустріч з представниками Товариства Червоного Хреста України

22.06.2021 р. на базі Центру надання соціальних послуг Агрономічної сільської ради , відбувся круглий стіл «Форми співпраці» спільно з представниками Товариства Червоного Хреста України , директором ЦНСП, начальником відділу соціального захисту населення, праці та охорони здоров’я та начальником відділу освіти , молоді, спорту , культури та туризму Агрономічної с/р, де обговорили плани майбутньої співпраці!

10:45 23.06.2021

22 червня день скорботи та вшанування пам'яті жертв війни

Щороку 22 червня наш народ вшановує світлу пам'ять мільйонів українців, життя яких обірвала Друга світова війна. Горем і болем вона увірвалась в кожну українську домівку, кривавою лінією пройшла через кожне серце, кожну долю.

22:48 22.06.2021

Підготовка до старту проєкту "Активні парки - локації здорової України" в громаді

Агрономічна сільська розпочала реалізацію соціальний проєкт «Активні парки – локації здорової України». Сьогодні, за допомогою відділу житлово-комунального господарства, транспорту та благоустрою Ради, розпочали встановлення нових комплексів та реконструкцію старих елементів. Така локація розташована на спортивному стадіоні в селі Агрономічне. Проєкт дозволить кожному самостійно займатися спортом за допомогою онлайн-завдань – у будь-який день та час доби.

08:41 22.06.2021

Вихованці туристичного клубу "Гермес" взяли участь у змаганнях зі скелелазіння

19 червня 2021 відбувся Чемпіонат Вінницької області зі скелелазіння на складність. Вихованці клубу «Гермес» показали дуже гарні результати. Антон Метельський та Леонід Революк отримали срібло в своїх категоріях, а наймолодша Маріанна Вікарчук стала переможницею серед дівчаток своєї вікової групи! Інші гермесівці показали теж високі результати: В. Гливий, С. Вікарчук, Т. Вєтров увійшли в шестірку кращих. Вітаємо учасників та бажаємо подальших спортивних успіхів!

11:47 20.06.2021

Вітаємо наших дівчат!

17 червня розпочалися Всеукраїнські змагання з пляжного волейболу серед команд сільських, селищних територіальних громад у м. Скадовськ Херсонської області. Змагання присвяченої 30-й річниці незалежності України. В підсумку команда Агрономічної громади вийшла у фінал, де вирішальній партії поступилися з рахунком 12:15.Вітаємо дівчат з 2 місцем на Всеукраїнських змаганнях.

10:38 19.06.2021

Дата наступного засідання конкурсної комісії

На наступному засіданні, яке відбудеться 25 червня 2021 року о 14:00 кандидат представить публічну та відкриту презентацію перспективний план розвитку Бохоницької СЗШ І-ІІІ ступенів.

13:30 18.06.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень