A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної сільської ради

Новини

БАЖАЄМО ПЕРЕМОГИ НАШИМ ДІВЧАТАМ!

Сьогодні, Агрономічна жіноча збірна з пляжного волейболу вирушила представляти Вінницьку територіальну організацію ВФСТ «Колос» Вінниччини на Всеукраїнських змаганнях з пляжного волейболу серед команд сільських, селищних територіальних громад, які відбудуться 17-19 червня 2021 р. у м. Скадовськ Херсонської області. Змагання присвяченої 30-й річниці незалежності України. Сергій Сітарський зустрівся напередодні з гравцями, побажав їм успіхів та перемоги. Також голова громади подарував команді форму та спортивний інвентар. Вболіваємо  за наших дівчат, підтримуємо нашу команду!

22:15 16.06.2021

Розпочато реалізацію Програми "Активні парки- локації здорової України"

17 грудня 2020 року Президент України, Володимир Зеленський, видав указ «Про започаткування соціального проекту «Активні парки - локації здорової України». Проект організовано з метою організації оздоровчої рухової активності громадян, створення умов для зниження показників захворюваності, поліпшення якості та тривалості активного життя населення, профілактики захворювань і подолання їх наслідків.

09:26 16.06.2021

Відбувся перший етап обласного турніру з настільного тенісу

Вінницька обласна державна адміністрація, за підтримки народного депутата Ірини Борзової, та Федерація настільного тенісу Вінницької області організували обласний турнір з настільного тенісу за участі депутатів місцевих рад та молоді, присвячений Дню молоді. Команду Агрономічної громади представляли Олександр Мороз та Вікторія Кравець.

15:24 14.06.2021

Увага! Оголошення!

Наступне засідання конкурсної комісії для проведення конкурсного відбору кандидатури на заміщення вакантної посади керівника Бохоницької СЗШ І-ІІІ ступенів Вінницького району Вінницької області відбудеться 18 червня 2021 о 10:00 годині.

10:26 14.06.2021

Відбулись змагання з пляжного волейболу

12-13 червня 2021р. в м. Козятин відбулися змагання ВТО ВФСТ "Колос" з пляжного волейболу серед сільських, селищних територіальних громад. Команду Агрономічної громади, завдяки фінансовій підтримці сільського голови Сергія Сітарського, мали можливість представляти чоловіча та жіноча команди. За підсумками змагань визначились переможці та призери Першості. Не програвши жодного матчу, впевнену перемогу здобула жіноча команда Агрономічної ТГ. Другими стали спортсменки з Оратова, третє місце у господарів.

10:18 14.06.2021

Пролунав останній дзвоник для учнів нашої громади

Ось і пролунав останній дзвоник в навчальних закладах Агрономічної громади. У всіх навчальних закладах відбулися урочисті лінійки з нагоди свята для учнів 1,4,9,та 11 класів. Для випускників останній шкільний дзвоник – це початок дороги у нове, доросле життя, в якому щодня доведеться робити самостійний вибір та відповідати за свої вчинки.

13:21 11.06.2021

Змагання з пішохідного туризму

Вчора 10.06.2021 відбувся Відкритий Чемпіонат області з пішохідного туризму на території Лука Мелешківської ТГ, урочище Городище.

12:12 11.06.2021

Відбулось перше засідання конкурсної комісії на вакантну посаду директора Бохоницької СЗШ І-ІІІ ступенів.

09 червня відбулося засідання конкурсної комісії для проведення конкурсного відбору кандидатури на заміщення вакантної посади керівника Бохоницької СЗШ І-ІІІ ступенів Вінницького району Вінницької області.

21:01 09.06.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень